Lood Rekrytering

Är du en erfaren förhandlare som trivs i en internationell miljö? NORMA Sweden AB är en världsledande leverantör av klamrar och kopplingslösningar bland annat till den globala fordonsindustrin. Nu söker vi en Senior Purchaser med globalt perspektiv. 

NORMA Sweden ingår i den globala koncernen NORMA Group som är en ledande leverantör av klamrar och kopplingslösningar. Våra kunder finns inom en rad olika segment som fordon, flyg, medicinteknik och övrig industri. Vårt svenska huvudkontor med tillverkning och ett hundratal medarbetare finns i Anderstorp. Som en del av en världsomspännande och välstrukturerad koncern kan vi erbjuda stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en internationell miljö.

Som vår Senior Purchaser ansvarar du för strategiska inköp och kostnadsbesparingsinitiativ inom alla våra utgiftsområden, inklusive kapitalinvesteringar. Du kommer att arbeta på en internationell arena, främst med inköp relaterade till våra fordonskunder, där du ansvarar för leverantörsutveckling och är den som sköter förhandlingarna. Det är också din uppgift att implementera nya inköpsrelaterade koncernrutiner på ett sätt som passar i vår svenska verksamhet. Du arbetar i nära relation med vår gruppinköpsfunktion och samarbetar med andra inköpare vid vårt huvudkontor Anderstorp. Du rapporterar direkt till vår Supply Chain Manager. Tjänsten omfattar en hel del resor, främst inom Europa.

Vi söker dig som har omfattande erfarenhet av strategiskt inköp för industrin och som trivs med krävande förhandlingar på internationell nivå. Du måste ha ingående kunskaper om de komplexa tillverknings- och logistikprocesserna som finns inom den avancerade industrin samt ha god teknisk förståelse. Du är en analytiskt lagd, driven och engagerad projektledare med förmågan att fatta egna beslut inom koncernens ramar. Du stimuleras av möjligheten att få initiera och driva strategiskt förbättringsarbete relaterat till inköpsfunktionen. Du har en adekvat högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi; erfarenhet av teknisk produktutveckling och projektledning är meriterande. Du behärskar engelska flytande i tal och i skrift och är van att jobba i ERP-system – gärna även i AX.

Vi arbetar i en internationell miljö där professionalism och prestigelöshet skapar grunden för effektiva processer och personlig utveckling. Tjänsten som Senior Purchaser ger mycket god insikt i vår verksamhet och är en perfekt utgångspunkt för vidare avancemang inom NORMA Group.

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Anderstorp
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2018/11
Kontakt
  • Karin Lood, 076-6260545
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-14

Tillbaka till lediga jobb